2020-04-01 08:50Pressmeddelande

Poddpremiär - Flygets roll och dess framtid

I vårt första gemensamma podavsnitt  gästas Tea Grbic och Åsa Leander av flygexperten Fredrik Kämpfe som pratar om flygets roll och framtid. 

Vad borde alla veta om framtidens flyg? Hur viktigt är flyget för Sverige? Och hur hållbart är det att flyga? Flygexperten Fredrik Kämpfe menar att vi självklart måste fortsätta flyga, och att flygets framtid är hållbar. Fredrik är advokaten som hamnade i flygbranschen av en slump, men verkligen hamnade rätt. Han har en lång bakgrund inom flygbranschen och har arbetat både nationellt och inom EU. Idag är han han branschchef för flyget på Transportföretagen. Han är sedan tidigare också pilot.

Business Region Örebro och Logistik Överallt har inlett ett poddsamarbete för att lyfta logistiken och ge fler logistikintresserade möjligheten att lyssna på podcasten som gör logistik avdramatiserat, inspirerande och lättillgängligt. Det här är vårt första samarbetsavsnitt av totalt fyra under våren, där vi gemensamt lyfter frågor som engagerar oss. 

Du hittar Logistik Överallt på instagram @logistikoverallt och där poddar finns:
Acast: Logistik Överallt
Itunes: Logistik Överallt
Spotify: Logistik Överallt


Om Business Region Örebro

Det är vi som är Business Region Örebro. Tillsammans arbetar vi för att skapa tillväxt genom att få fler företag att starta, etablera sig och växa i regionen. Vi är ett partnerskap mellan alla kommuner i Örebro län; Askersund, Degerfors, Hallsberg, Hällefors, Karlskoga, Kumla, Laxå, Lekeberg, Lindesberg, Ljusnarsberg, Nora och Örebro. Business Region Örebro är länets samverkansplattform för näringslivsfrågor med Region Örebro län som huvudman.