2020-03-25 15:01Pressmeddelande

Business Region Örebro inleder poddsamarbete med Logistik Överallt

Victor Sunnliden, Åsa Leander, Jenny Johansson och Tea GrbicVictor Sunnliden, Åsa Leander, Jenny Johansson och Tea Grbic

Under våren 2020 kommer Business Region Örebro att göra fyra stycken avsnitt tillsammans med podcasten Logistik Överallt. Med hjälp av Sveriges smartaste logistikexperter och programledarna Tea Grbic och Åsa Leander, kommer varje avsnitt av Logistik Överallt ringa in ett aktuellt logistikämne som förtjänar att belysas.

Avsnitten kommer ha ett starkt fokus på aktuella ämnen, trender och hållbarhet.
Detta är en del i vår positionering som en region i framkant där vi vill bidra med kunskap på lättillgängligt sätt säger Jenny Johansson, Business Region Örebro.

-Vi har många gemensamma beröringspunkter och vi vill med den här podden lyfta logistikens roll och göra den intressant, inspirerande och lättillgängligt. Det är viktigt för oss att jobba med aktörer som vill samma sak och där har vi verkligen hittat rätt med Business Region Örebro. Örebroregionen är en innovativ och modern region, framtidsfrågor och hållbarhet är viktigt för dem, precis som för oss säger Tea och Åsa.

Podcasten Logistik Överallt hade premiär den 17 mars och drivs av Åsa Leander och Tea Grbic, tidigare programledare och grundare av företagspodcasten Älska Logistik, som tog logistiksverige med storm under förra året. Projektet blev så pass lyckat att de två nu bestämt sig för att podda vidare i egen regi.

Varannan tisdag under våren släpps nya avsnitt och den första säsongen av Logistik Överallt innehåller åtta avsnitt där bland annat e-handel, last mile, krislogistik och flyg kommer lyftas.Business Region Örebro samarbetar under fyra av dessa avsnitt, där det första gemensamma avsnittet släpps den 31 mars.
Podcasten finns på Spotify, Acast och iTunes.


Om Business Region Örebro

Tillsammans arbetar vi för att skapa tillväxt genom att få fler företag att starta, etablera sig och växa i regionen. Örebro är ett partnerskap mellan alla kommuner i Örebro län; Askersund, Degerfors, Hallsberg, Hällefors, Karlskoga, Kumla, Laxå, Lekeberg, Lindesberg, Ljusnarsberg, Nora och Örebro. Vi är länets samverkansplattform för näringslivsfrågor med Region Örebro län som huvudman.